HackBulgaria си партнрира с ETHSofia за най-голямото Ethereum събитие!

Ивета Петрова

Публикувано на: 18 юни 2024г.

Нещо голямо предстои за Ethereum ентусиастите в България през октомври! 👀

Щастливи сме да обявим, че ще си партнираме с ETHSofia 2024, първото по рода си в България състезание по програмиране, посветено на блокчейн технологията и екосистемата на Ethereum! 🙌

ETHSofia обединява в себе си тридневен хакатон и двудневна конференция, включващи различни направления, вдъхновени от иновативните тенденции в блокчейн света в момента! Запази си датите - 17-19.10.2024г., а мястото е София Тех Парк, форум “Джон Атанасов”. 

Ние, от HackBulgaria, подкрепяме живите събития насочени към ИТ сектора и се радваме, че имаме възможността да бъдем партньори на това вълнуващо събитие! 

Нека ти разкажем какво да очакваш! 😉

ETHSofia Хакатон - 17-19.10.2024г. | София Тех Парк

Тридневният хакатон, стартиращ на 17-ти октомври в София Тех Парк, ще включва няколко различни направления, като Zero-Knowledge Proofs (ZKPs) и децентрализиран изкуствен интелект. 

Преди да се впуснат в проектиране и прототипиране, участниците ще имат възможност да посетят технологични уъркшопи от иновативни компании като Blocksense и RavenDAO и да се запознаят отблизо с решенията, които те развиват.

За да участваш в ETHSofia хакатона се изисква единствено и само да кандидатстваш тук: ethsofia.com

Регистрацията е напълно безплатна, а в замяна ще получиш редица бонуси като безплатен билет за ETHSofia конференцията, храна, напитки и достъп до партита, както и възможността да срещнеш опитни ментори и дори бъдещ работодател! И не на последно място, състезанието предлага щедър финансов стимул - печелившите проекти ще се състезават за награден фонд от поне 10,000 долара! 

ETHSofia Конференция - 18-19.10.2024г. | София Тех Парк

Двудневната конференция ETHSofia, пък, ще предложи завладяващи лекции и панелни дискусии от водещи лидери в блокчейн света, както и експо зона, сателитни събития и партита. Събитието е вдъхновено от cypherpunk визията на Виталик Бутерин и цели да промотира и стимулира развитието на технологии, предоставящи сигурност и поверителност.

ETHSofia очаква да посрещне повече от 600 блокчейн разработчици, ентисуасти и инвеститори, сред които 40 лектори и 15 изложители, и ще предложи множество възможности за бизнес нетуъркинг и създаване на ценни контакти.

Early Bird Билети с голяма отстъпка от редовната цена ще са налични само до края на месец юни. Регистрирай се тук: ethsofia.com 

Дори и да не си блокчейн експерт, ETHSofia ще ти позволи да се присъединиш към страхотна общност от професионалисти и иноватори и да придобиеш висока крипто грамотност! 

Ние също ще бъдем там и ще се радваме да си поговорим с всички участници. 🤗

Не чакай, а си вземи билет сега!