Идваме в Пловдив! Workshop "ChatGPT на практика в софтуерната разработка"

Цветелина Георгиева

Публикувано на: 5 март 2024г.

2024 година започна ударно за нас, с чисто нов workshop. Много от вас познават HackBulgaria именно от нашите курсове през годините, а тази година се завръщаме полека лека към преподаването с нов формат.


На 25 януари се проведе първия ни мастърклас “Практическа употреба на GhatGPT в софтуерната разработка”. Местата се изчерпаха за дни. Дотолкова, че се наложи да обявим трета дата. Да, точно така, трета, защото втората се напълни още преди да е видяла социални мрежи 😃.

На 15 февруари се проведе третото издание в София, което отново напълни залата за нула време.

Идваме в Пловдив

Е, за четвъртото издание на най-успешния ни workshop ще гостуваме не къде да е, а в Пловдив!

Както се казва, най-хубавото нещо на София е табелата за Пловдив, затова, Майна Таун, пригответе се, идваме!

С подобрена концепцията и цени, ви представяме първия Workshop от HackBulgaria на тема “Практическа употреба на ChatGPT в софтуерната разработка” в Пловдив!

HackBulgaria идва в Пловдив

Работилницата е насочена към всички стажанти, juniors & regulars, които искат да вкарат модерните AI инструменти в своята всекидневна работа по разработка на софтуер.

Основният фокус остава същия - работата с ChatGPT и как да го използвате във ваша полза при разработката на софтуер. Работилницата ще се състои в рамките на 1 ден и ще има силна практическа насоченост. Няма само да стоите и да слушате, а ще се упражнявате ефективно.

Ваш преподавател ще бъде Радослав Георгиев - основател на HackSoft & HackBulgaria, както и организатор на HackConf.

⚠️ Важни детайли:

  • Работилницата ще се проведе присъствено на 22 март, петък, 2024 г.

  • Градът е Пловдив, а локацията все още се потвърждава.

  • Цената на билета, ако го закупуваш самостоятелно, е 99 EUR с включено ДДС! Цената, ако твоя работодател ще плати за билета, е 149 EUR с включено ДДС!

  • Workshop-а ще се проведе при наличие на минимум 10 човека. Ако не се събере група, ще има full-refund на всеки закупен билет!

Пловдив, генериран от AI

Какво представлява workshop-ът

Това е еднодневен формат с изцяло практическа насоченост. В един мастърклас включваме до 20 човека максимум, за да може да се случат полезни дискусии и упражненията да вървят с еднакво темпо. Провежда се в един ден, т.е. не е нужно да си запазвате календара със седмици напред.

И най-важното - провежда се присъствено. Всички свикнахме с онлайн срещите и обученията, но както казва Радо, аман от тия онлайн срещи, искаме да си говорим на живо ✋

Вярваме, че нищо не може да замени тази атмосфера. Още повече, че всеки участник е нужно да дойде с подготвена среда за разработка и ChatGPT акаунт, така че ще работим в реална среда. А Радо е подготвил да ви покаже и още неща “от кухнята”, така че смело можете да му задавате въпроси и да попиете от неговия богат опит.

За кого е подходящ?

Workshop-ът е насочен предимно към juniors & regulars софтуерни специалисти, както и към такива, които нямат богат опит с ChatGPT. Както си говорихме в офиса, да, всички са го чували, но опитът ни показа, че има не малко хора, които не са имали пряк досег с AI инструменти. Е, тук целим именно следващия път, когато влезеш в разговор за AI да не ти мине познатата мисъл през главата “чувал съм го това, но нямам идея как работи точно”.
Радо ще ти покаже как използваме AI инструментите и как могат да ни улеснят живота. Да, няма да ни вземат хляба, поне засега 🤔

Ако намираш себе си в тези редове, очакваме те!

Местата са ограничени, затова побързай и запази своето още сега на:

https://www.hackbulgaria.com/chatgpt-plovdiv