Кариеростарт, Компании

Всички академии към компании, стажантски програми и junior-friendly позиции, събрани на едно място!


Организирате академии към компании, стажантски програми и junior-friendly позиции?

Свържете се с нас на team@hackbulgaria.com.

Кариерни възможности Matrix

Създадена през 2007 г., Matrix Eastern Europe е офшорното подразделение за аутсорсинг на Matrix, в което работят стотици професионалисти в техните центрове за разработка в Източна Европа.

Повече ➝

Кариерни възможности в Adatis

Adatis предлагат професионални услуги, специализирани в областта на усъвършенствания анализ на данни, от стратегия за управление на данни и консултации до доставка и управлявани услуги от световна класа.

Повече ➝

Кариерни възможности в Cobuilder

Cobuilder са технологична компания, която предлага цифрови решения за цялата верига за създаване на стойност в строителната индустрия, за да подобри сътрудничеството и да им помогне да постигнат целите за цифровизация и устойчивост.

Повече ➝

Кариерни възможности в Itgix

ItGix са едни от лидерите в предлагането на DevOps услуги в България. Предоставят консултантски услуги и цялостни решения, свързани с изграждането и мигрирането на инфраструктури, автоматизации, мониторинг, анализ и други. Работят с клиенти от целия свят и използват най-актуалните технологии в сферата.

Повече ➝

Кариерни възможности в Milestone

Milestone осигуряват полезен поглед върху видеоданните чрез перфектната комбинация от камери и сензори, и техния софтуер с отворена платформа и анализи - винаги с отговорно мислене и подход, ориентиран към хората.

Повече ➝

Кариерни възможности в RewardGateway

Мисията на Reward Gateway - по-известна като „RG“ - е да „направият света по-добро място за работа“ и всички в RG се стремят да постигнат това всеки ден. Партнират си с хиляди клиенти по целия свят, за да им помогнат да свържат, признаят и подкрепят служителите си с водещи на пазара продукти и услуги от световна класа.

Повече ➝

Кариерни възможности в Lirex

LIREX е водеща българска група от ИТ компании, една от най-експертните организации на европейския пазар в областта на информационните и комуникационни технологии. С близо 30 години опит във високотехнологичната индустрия, LIREX е водеща в реализацията на цялостни решения и професионални услуги за организации от много сфери на икономиката, както в корпоративния, така и в публичния сектор. 

Повече ➝

Кариерни възможности в Craftberry

Craftberry е основана през 2015 г. и има утвърден опит в реализирането на успешни дигитални проекти за глобални клиенти на Shopify и Shopify Plus. Разгледай възмжностите при тях.

Повече ➝

Кариерни възможности в Pariplay

Pariplay® е агрегатор №1 и доставчик на съдържание, който стои зад иновативни продукти, сред които платформата за агрегиране Fusion® и програмата за разработка Ignite® Studio. 

Повече ➝

Кариерни възможности в Progress

Progress е опитен и надежден доставчик на продукти, които помагат на организациите да разработват необходимите им приложения, да ги внедряват, където и както искат, и да ги управляват бързо и сигурно. 

Повече ➝

Кариерни възможности в Smart IT

Smart IT е софтуерна компания, която разработва собсвтени продукти, прилага широк спектър от модерни технологии и разработва комплексни софтуерни системи. 

Повече ➝

Кариерни възможности в GTT

GTT управлява глобална интернет мрежа от първо ниво и предоставя цялостен набор от облачни мрежи и менажирани решения за мрежови технологии и технологии за сигурност.

 

Повече ➝

Кариерни възможности в Manpower

Manpower е recruitment компания, част от ManpowerGroup, глобална компания от Fortune 500. Поставяйки на фокус хората, те създават мощни връзки между организациите и талантите, от които се нуждаят, за да разгърнат потенциала на работната сила.

Повече ➝

Кариерни възможности в Coherent Labs

Coherent Labs се стремят да помогнат на дизайнерите и разработчиците да създават зашеметяващи и мощни интерфейси за игри чрез използването на модерни уеб технологии като HTML5.

Повече ➝

Кариерни възможности в Trading212

Trading 212 е финтех компания, която демократизира финансовите пазари с безплатни, интелигентни и лесни за използване приложения, позволяващи на всеки да търгува с акции, ETF-и, Форекс, суровини и др.

Повече ➝

Кариерни възможности с Bosch

Bosch е водещ световен доставчик на технологии и услуги за автомобилната индустрия. Инженерен център Бош София е създаден през 2019 г. като неразделна част от световната инженерна мрежа на Бош.  

Повече ➝

Кариерни възможности в Codix

CODIX е софтуерната компания, разработила iMX - едно от най-добрите софтуерни решения за търговско финансиране и събиране на вземания на пазара.

Повече ➝

Кариерни възможности в Experian

Experian отключва силата на данните, за да създаде възможности на потребители, корпорации и на обществото като цяло.

Повече ➝

Кариерни възможности в Maistorplus

MaistorPlus е първата и най-голяма строителна платформа, която Ви помага в намирането на подходящ майстор или фирма за ремонт. 

Повече ➝

Кариерни възможности в Cleversoft

Cleversoft е водещ облачен доставчик на RegTech за финансови услуги.

Повече ➝

Кариерни възможности в Markovski solutions

Markovski solutions е IT компания от Русе, България. Специализирани са в web и мобилни приложения.

Повече ➝

Кариерни възможности в Lab08

Lab08 се основава на идеята, че технологиите могат да допринесат за промяна в реалния свят.
Те са екип от опитни основатели, продуктови мениджъри и софтуерни разработчици, които знаят как да разработват стойностен софтуер.

Повече ➝

Кариерни възможности в 1ForFit

1FF e една от най-популярните здравно ориентирани компании в света! Работят върху платформа в сферата на здравеопазването с над 1 млн. импресии на ден.

Повече ➝

Кариерни възможности в MM Solutions

ММ Solutions е един от лидерите в областта на мобилните и индустриалните изображения, с над 20-годишен опит в областта на цифровите изображения и готовите решения за камери за мобилни устройства, IOT и автомобилната индустрия.

Повече ➝

Кариерни възможности в Natek

NATEK предоставя IT аутсорсинг услуги и решения за световни лидери в областта на банковото дело и финансите, телекомуникациите, медицинската индустрия, транспорта, търговията на дребно и други отрасли.

Повече ➝

Кариерни възможности в OfficeRnD

OfficeRnD има една мисия - да превърне гъвкавата и хибридната работа в норма, а не в опция!

 

Повече ➝

Кариерни възможности в MobiSystems

MobiSystems е българска компания за разработване на продукти, която е специализирана в създаването и продажбата на собствени приложения за продуктивност за Windows, Android, iOS и macOS. 

 

Повече ➝

Кариерни възможности в SAP

SAP е един от водещите световни производители на софтуер за управление на бизнес процеси. Днес SAP има над 250 милиона потребители на облачни услуги и повече от 100 решения, обхващащи всички индустрии и бизнес функции.

 

Повече ➝

Кариерни възможности в Dreamix

Dreamix предоставя качествени софтуерни услуги и продукти за водещи компании по целия свят чрез Java и Web технологии.

Повече ➝

Кариерни възможности в myPOS

myPOS предоставя иновативни и достъпни платежни решения, които изцяло променят начина, по който бизнесите приемат картови плащания през различни канали - на място, онлайн и в движение.

Повече ➝

Кариерни възможности в TelebidPro

TelebidPro е софтуерна продуктово-ориентирана компания, специализирана в разработването на финансови бизнес системи.

Повече ➝

Кариерни възможности в Pwrteams

Pwrteams е пионер в свързването на хора в технологични проекти, за да стимулира иновациите. Компанията е в челните редици на иновациите в областта на пътуванията, медиите и финтех, подобряването на ефективността на здравеопазването и др. 

Повече ➝

Кариерни възможности в Scalefocus

Scalefocus софтуерна компания, чиято мисия е да помага на бизнеса да расте, като използва най-съвременните технологии и най-добрите инженерни таланти.

Повече ➝

Кариерни възможности в Nemetschek

Nemetschek е водещ световен доставчик на софтуер за архитектурната, инженерната, строителната и експлоатационната индустрия (AECO). Компанията е специализирана в цифрови решения, които улесняват планирането, изграждането и управлението на сгради и инфраструктурни проекти.

Повече ➝

Кариерни възможности във Fundamental Studio

Fundamental Studio са специализирани във всички аспекти на дигиталния дизайн и разработка, включително уеб дизайн, разработка на електронна търговия, разработка на софтуер и мобилни приложения. 

Повече ➝

Кариерни възможности в Sirma

Sirma Academy е образователна програма, спечелила множество награди през годините, която има за цел да реши проблема със спешното и нарастващо търсене на квалифицирани специалисти в сектора на информационните технологии.

Повече ➝

Кариерни възможности в Astea Solutions

Astea Solutions е софтуерна компания с над 18 години опит на пазара и 220 експерти в областта на изкуствения интелект, управлението на проекти, разработката на софтуер, потребителския интерфейс и много други.

Повече ➝

Кариерни възможности в Amusnet

Amusnet създава усъвършенстван софтуер и решения за онлайн игри, които обслужват над 1500 оператори по целия свят.

Повече ➝

Кариерни възможности в Strypes

Strypes е компания с богат опит в разработката на софтуер. Имат екип от над 700 души и е чудесна възможност за junior специалистите да придобият ценен опит!

Повече ➝

Кариерни възможности във Visteon

Tехнологичната компания Visteon е световен лидер в проектирането и разработването на иновативни високотехнологични продукти и системи за водещите глобални автомобилопроизводители.

Повече ➝

Кариерни възможности в Accedia

Accedia e технологична компания, предоставяща консултантски услуги, разработка на софтуер и цялостни IT решения.

Повече ➝

Кариерни възможности в Commerzbank

Commerzbank е водеща международна търговска банка с клонове и офиси в почти 50 държави.

Повече ➝

Кариерни възможности в CluneTech

CluneTech e набор от компании, предоставящи авангардни решения, които опростяват глобалния бизнес.

Повече ➝

Кариерни възможности в TechnoLogica

В ТехноЛогика създават софтуерни продукти и иновативни решения, като непрекъснато следят зараждащите се технологии и възможности, и инвестират в идеите на техните служители.

Повече ➝

Кариерни възможности в INDEAVR

INDEAVR е една от успешните органично развиващи се инженерни компании в областта на информационните технологии в Европа.

Повече ➝