Кариеростарт, Компании

Всички академии към компании, стажантски програми и junior-friendly позиции, събрани на едно място!


Организирате академии към компании, стажантски програми и junior-friendly позиции?

Свържете се с нас на team@hackbulgaria.com.

Кариерни възможности в Experian

Experian отключва силата на данните, за да създаде възможности на потребители, корпорации и на обществото като цяло.

Повече ➝

Кариерни възможности в Devexperts

От близо две десетилетия Devexperts работи като консултант и разработчик за финансовата индустрия. Компанията решава сложни технологични предизвикателства, пред които са изправени най-уважаваните финансови институции в света.

Разбери повече за техните кариерни възможности!

Повече ➝

Кариерни възможности в SoftServe

SoftServe е глобална компания за цифрови решения със седалище в Остин, Тексас, основана през 1993 г. Работят по над 2 000 проекта с клиенти в САЩ, Европа, Латинска Америка и Азиатско-тихоокеанския регион. 

Разбери повече за техните кариерни възможности!

Повече ➝

Кариерни възможности в DataArt

DataArt е глобална компания за софтуерно инженерство и надежден технологичен партньор на пазарните лидери.

Повече ➝

Кариерни възможности в GlobalFoundries

GF е един от водещите световни производители на полупроводници и единственият с истински глобален отпечатък. Преосмислят иновациите и производството на полупроводници, като разработват богати на характеристики технологични решения, които осигуряват водещи резултати на широко разпространени пазари с висок растеж.

Повече ➝

Кариерни възможности в Pwrteams

Pwrteams е пионер в свързването на хора в технологични проекти, за да стимулира иновациите. Компанията е в челните редици на иновациите в областта на пътуванията, медиите и финтех, подобряването на ефективността на здравеопазването и др. 

Повече ➝

Кариерни възможности в Dynamo Software

Dynamo Software e продуктова компания с опит във финансовия сектор, която предлага на своите клиенти уникални решения в сферата на алтернативните инвестиции. Основана в България през 1998 година, към днешна дата компанията наброява над 350 души в различни локации в САЩ, Европа и Азия.

Повече ➝

Кариерни възможности в Accedia

Accedia e технологична компания, предоставяща консултантски услуги, разработка на софтуер и цялостни IT решения.

Повече ➝

Кариерни възможности в SeeBurger

SEEburger е германска компания, специализирана в предоставянето на решения за интеграция на бизнес процеси. Основана през 1986 г., компанията предлага различни продукти и услуги за управление на данни и автоматизация на бизнес процеси.

Повече ➝

Кариерни възможности в Strypes

Strypes е компания с богат опит в разработката на софтуер. Имат екип от над 700 души и е чудесна възможност за junior специалистите да придобият ценен опит!

Повече ➝

Кариерни възможности в INDEAVR

INDEAVR е една от успешните органично развиващи се инженерни компании в областта на информационните технологии в Европа.

Повече ➝

Кариерни възможности в myPOS

myPOS предоставя иновативни и достъпни платежни решения, които изцяло променят начина, по който бизнесите приемат картови плащания през различни канали - на място, онлайн и в движение.

Повече ➝

Кариерни възможности в Qinlox

Qinlox е един от скритите шампиони във внедряването на SAP и съчетава дългогодишно ноу-хау в областта на SAP и опит в индустрията на доказани експерти по логистика на SAP, бивши разработчици на стандарти на SAP и архитекти на SAP.

 

Повече ➝

Кариерни възможности в PWC

PwC е мултинационална мрежа от фирми, предоставящи професионални услуги, които работят под общата марка PwC. Тя е втората по големина мрежа за професионални услуги в света и се счита за една от "Голямата четворка" счетоводни фирми, заедно с Deloitte, EY и KPMG

Повече ➝

Кариерни възможности в Deloitte

Deloitte е една от водещите професионални услуги фирми в света, която предоставя широк спектър от услуги, включително одит и осигуряване, консултантски услуги, финансово консултиране, управление на риска и данъчни услуги. Компанията работи с клиенти от различни индустрии, включително финанси, здравеопазване, технологии, потребителски стоки, енергетика и правителство.

 

Повече ➝

Кариерни възможности в Risco

RISCO предоставя изключителни и иновативни решения за сигурност, съобразени с нуждите на своите партньори и на милиони хора по целия свят.  Мисията на RISCO е да помага на партньорите си да се развиват с помощта на иновативни технологии и интелигентни облачни решения за сигурност.

Повече ➝

Кариерни възможности Matrix

Създадена през 2007 г., Matrix Eastern Europe е офшорното подразделение за аутсорсинг на Matrix, в което работят стотици професионалисти в техните центрове за разработка в Източна Европа.

Повече ➝

Кариерни възможности в Adatis

Adatis предлагат професионални услуги, специализирани в областта на усъвършенствания анализ на данни, от стратегия за управление на данни и консултации до доставка и управлявани услуги от световна класа.

Повече ➝

Кариерни възможности в Cobuilder

Cobuilder са технологична компания, която предлага цифрови решения за цялата верига за създаване на стойност в строителната индустрия, за да подобри сътрудничеството и да им помогне да постигнат целите за цифровизация и устойчивост.

Повече ➝

Кариерни възможности в Itgix

ItGix са едни от лидерите в предлагането на DevOps услуги в България. Предоставят консултантски услуги и цялостни решения, свързани с изграждането и мигрирането на инфраструктури, автоматизации, мониторинг, анализ и други. Работят с клиенти от целия свят и използват най-актуалните технологии в сферата.

Повече ➝

Кариерни възможности в Milestone

Milestone осигуряват полезен поглед върху видеоданните чрез перфектната комбинация от камери и сензори, и техния софтуер с отворена платформа и анализи - винаги с отговорно мислене и подход, ориентиран към хората.

Повече ➝

Кариерни възможности в RewardGateway

Мисията на Reward Gateway - по-известна като „RG“ - е да „направият света по-добро място за работа“ и всички в RG се стремят да постигнат това всеки ден. Партнират си с хиляди клиенти по целия свят, за да им помогнат да свържат, признаят и подкрепят служителите си с водещи на пазара продукти и услуги от световна класа.

Повече ➝

Кариерни възможности в Craftberry

Craftberry е основана през 2015 г. и има утвърден опит в реализирането на успешни дигитални проекти за глобални клиенти на Shopify и Shopify Plus. Разгледай възмжностите при тях.

Повече ➝

Кариерни възможности в Pariplay

Pariplay® е агрегатор №1 и доставчик на съдържание, който стои зад иновативни продукти, сред които платформата за агрегиране Fusion® и програмата за разработка Ignite® Studio. 

Повече ➝

Кариерни възможности в Smart IT

Smart IT е софтуерна компания, която разработва собсвтени продукти, прилага широк спектър от модерни технологии и разработва комплексни софтуерни системи. 

Повече ➝

Кариерни възможности в GTT

GTT управлява глобална интернет мрежа от първо ниво и предоставя цялостен набор от облачни мрежи и менажирани решения за мрежови технологии и технологии за сигурност.

 

Повече ➝

Кариерни възможности в Manpower

Manpower е recruitment компания, част от ManpowerGroup, глобална компания от Fortune 500. Поставяйки на фокус хората, те създават мощни връзки между организациите и талантите, от които се нуждаят, за да разгърнат потенциала на работната сила.

Повече ➝

Кариерни възможности в Trading212

Trading 212 е финтех компания, която демократизира финансовите пазари с безплатни, интелигентни и лесни за използване приложения, позволяващи на всеки да търгува с акции, ETF-и, Форекс, суровини и др.

Повече ➝

Кариерни възможности в Codix

CODIX е софтуерната компания, разработила iMX - едно от най-добрите софтуерни решения за търговско финансиране и събиране на вземания на пазара.

Повече ➝

Кариерни възможности в Maistorplus

MaistorPlus е първата и най-голяма строителна платформа, която Ви помага в намирането на подходящ майстор или фирма за ремонт. 

Повече ➝

Кариерни възможности в Cleversoft

Cleversoft е водещ облачен доставчик на RegTech за финансови услуги.

Повече ➝

Кариерни възможности в Markovski solutions

Markovski solutions е IT компания от Русе, България. Специализирани са в web и мобилни приложения.

Повече ➝

Кариерни възможности в Lab08

Lab08 се основава на идеята, че технологиите могат да допринесат за промяна в реалния свят.
Те са екип от опитни основатели, продуктови мениджъри и софтуерни разработчици, които знаят как да разработват стойностен софтуер.

Повече ➝

Кариерни възможности в 1ForFit

1FF e една от най-популярните здравно ориентирани компании в света! Работят върху платформа в сферата на здравеопазването с над 1 млн. импресии на ден.

Повече ➝

Кариерни възможности в MM Solutions

ММ Solutions е един от лидерите в областта на мобилните и индустриалните изображения, с над 20-годишен опит в областта на цифровите изображения и готовите решения за камери за мобилни устройства, IOT и автомобилната индустрия.

Повече ➝

Кариерни възможности в Natek

NATEK предоставя IT аутсорсинг услуги и решения за световни лидери в областта на банковото дело и финансите, телекомуникациите, медицинската индустрия, транспорта, търговията на дребно и други отрасли.

Повече ➝

Кариерни възможности в MobiSystems

MobiSystems е българска компания за разработване на продукти, която е специализирана в създаването и продажбата на собствени приложения за продуктивност за Windows, Android, iOS и macOS. 

 

Повече ➝

Кариерни възможности в SAP

SAP е един от водещите световни производители на софтуер за управление на бизнес процеси. Днес SAP има над 250 милиона потребители на облачни услуги и повече от 100 решения, обхващащи всички индустрии и бизнес функции.

 

Повече ➝

Кариерни възможности в Dreamix

Dreamix предоставя качествени софтуерни услуги и продукти за водещи компании по целия свят чрез Java и Web технологии.

Повече ➝

Кариерни възможности в TelebidPro

TelebidPro е софтуерна продуктово-ориентирана компания, специализирана в разработването на финансови бизнес системи.

Повече ➝

Кариерни възможности в Scalefocus

Scalefocus софтуерна компания, чиято мисия е да помага на бизнеса да расте, като използва най-съвременните технологии и най-добрите инженерни таланти.

Повече ➝

Кариерни възможности в Nemetschek

Nemetschek е водещ световен доставчик на софтуер за архитектурната, инженерната, строителната и експлоатационната индустрия (AECO). Компанията е специализирана в цифрови решения, които улесняват планирането, изграждането и управлението на сгради и инфраструктурни проекти.

Повече ➝

Кариерни възможности във Fundamental Studio

Fundamental Studio са специализирани във всички аспекти на дигиталния дизайн и разработка, включително уеб дизайн, разработка на електронна търговия, разработка на софтуер и мобилни приложения. 

Повече ➝

Кариерни възможности в Sirma

Sirma Academy е образователна програма, спечелила множество награди през годините, която има за цел да реши проблема със спешното и нарастващо търсене на квалифицирани специалисти в сектора на информационните технологии.

Повече ➝

Кариерни възможности в Astea Solutions

Astea Solutions е софтуерна компания с над 18 години опит на пазара и 220 експерти в областта на изкуствения интелект, управлението на проекти, разработката на софтуер, потребителския интерфейс и много други.

Повече ➝

Кариерни възможности във Visteon

Tехнологичната компания Visteon е световен лидер в проектирането и разработването на иновативни високотехнологични продукти и системи за водещите глобални автомобилопроизводители.

Повече ➝

Кариерни възможности в Commerzbank

Commerzbank е водеща международна търговска банка с клонове и офиси в почти 50 държави.

Повече ➝

Кариерни възможности в CluneTech

CluneTech e набор от компании, предоставящи авангардни решения, които опростяват глобалния бизнес.

Повече ➝